Rob van Raak

Wie ben ik
In 1996 ben ik gestart met Raak Advies. Mijn ambitie is om medewerkers, managers, teams en organisaties een raak advies te geven: persoonlijk, doelgericht en inspirerend zodat er optimaal gewerkt kan blijven worden. Ik ben sportminded, denk sterk vanuit mogelijkheden en geniet van het proces naar groei en realisatie.

Wat fascineert mij en wat doe ik
Blijven ontdekken van je mogelijkheden. Ik wil mensen laten ontdekken en ervaren wat hun talent is en inspireren in het vinden en creëren van de juiste werkplek. Loop je vast in je werk? Wil je betere samenwerking binnen je team? Heb je net even een persoonlijk duwtje nodig? Dan kan en wil ik je helpen.

Wat is mijn favoriete film
“As it is in Heaven”. Een film over passie, talent en het niet weg kunnen lopen van die passie en dat talent. De prijs is soms hoog, de beloning ook.

Wat is mijn favoriete hobby
Het op de racefiets beklimmen van bergen, samen met anderen. Grenzen verleggen en ervaren waartoe we nog meer in staat zijn. Het steunen van goede doelen met deze sport, is een heel dankbaar doel daarbij. Reizen met mijn gezin en het zingen en gitaarspelen in een coverband, maken het compleet.

Zo kijk ik naar mijn werk
Ik geloof in de (veer)kracht en wendbaarheid van mensen, vaak meer en eerder dan zijzelf. Persoonlijke aandacht doet in mijn ogen écht groeien. Het is heel motiverend dat ik mensen mag en kan begeleiden in hun loopbaankeuze en -uitvoering en dan met name in het zelf invloed leren pakken daarop. Het helpt enorm als je tijdens je loopbaan fysiek en ook mentaal fit bent. Daarom stimuleer ik "beweging" en leer ik mensen hoe ze zelf de juiste keuzes kunnen maken en kunnen blijven maken.

Wat zeggen anderen over mij
”Zijn enthousiasmerend en luistervermogen, het tot de kern kunnen komen van de problematiek, zijn overtuigings- en verbindingskracht en enorme innerlijke drive en geduld om mensen zichzelf te laten zijn, zijn kenmerkend voor Rob.”

Referenties

Raakadvies 035 454x200

Rob van Raak

+31 (0) 6 53 801 787

 

rob@raakadvies.nl