Raak Advies en Vitaliteit

FB IMG 1662478227555 

Werken aan je vitaliteit en energiebalans

Vitaliteit gaat over het vermogen grip te krijgen en te houden op je werkenergie. Regie nemen op je werkende leven, door te focussen, jezelf staande te houden bij druk, kwaliteiten en talenten in te zetten, vergroten van je circel van invloed. Fysieke en mentale beweging in diverse vormen zorgt voor meer cognitieve prestaties, mentale gezondheid en wilskracht. Nodig om ongewenste patronen te kunnen doorbreken.

Raak Advies zet Health & LeefstijlCoaching, Mindful Cycling, Action Type Benadering en de eigen sportervaring in ten behoeve van jouw vitaliteit en daarmee je duurzame inzetbaarheid. 

Health Coaching gaat over het begeleiden van een betere leefstijl en werkt preventief. O.a. impulscontrole, wilskrachtontwikkeling, gewoontes herkennen, gewoontes veranderen en vooral volhouden van nieuwe gewoontes krijgt aandacht ( www.chivo.nl ). 

Mindful Cycling gaat over makkelijker bewegen, fietsen met meer energie door een betere ademhaling, betere focus en beter ontspannen. In clinic's, in een 5-weekse cursus of als onderdeel van een trainings- en coachtraject is mindful cycling te volgen. De tools die mindful cycling meegeeft, zijn eenvoudig toe te passen in zowel je werk als je privé leven (www.mindfulcycling.nl ).

ActionType Benadering gaat over bewust worden van je mentale voorkeuren, middels analyse en waarnemen van je motoriek. Krijg je energie van actie en doen of van denken en analyse? Besluit je rationeel en inhoudelijk of houd je rekening met impact op een ander? Werk je bij voorkeur planmatig en gestructureerd of ben je adhoc en spontaan op je best? Wat zegt je motoriek over je mentale voorkeuren en waar je energie van krijgt ( www.actiontype.nl )?

 

“Life is like riding a bicycle, to keep your Balance you must keep moving”, Albert Einstein