Raak Advies en Vitaliteit

 1600 RM320172

Werken aan je vitaliteit en energiebalans

Werken aan gezondheid betekent werken aan het voorkomen en uitstellen van ziektes. Vitaliteit gaat vooral over het ervaren van vrijheid om meer uit het (werkzame) leven te halen. Het vermogen om te kunnen bewegen biedt deze vrijheid. Fysieke activiteit zorgt voor meer energie, focus, cognitieve prestaties, mentale gezondheid en meer wilskracht.

Raak Advies zet Health Coaching, Mindful Cycling, Action Type Benadering en de eigen sportervaring in ten behoeve van mentale en fysieke beweging, nodig voor je vitaliteit en betere gezondheid. 

Health Coaching gaat over het begeleiden van een betere leefstijl en werkt preventief. O.a. impulscontrole, wilskrachtontwikkeling, gewoontes herkennen, gewoontes veranderen en vooral volhouden van nieuwe gewoontes krijgt aandacht ( www.chivo.nl ). 

Mindful Cycling gaat over makkelijker fietsen, fietsen met meer energie door een betere ademhaling, betere focus en beter ontspannen. In clinic's, in een 5-weekse cursus of als onderdeel van een trainings- en coachtraject is mindful cycling te volgen. De tools die mindful cycling meegeeft, zijn eenvoudig toe te passen in zowel je werk als je privé leven (www.mindfulcycling.nl ).

ActionType Benadering gaat over bewust worden van je mentale voorkeuren, middels analyse en waarnemen van je motoriek. Krijg je energie van actie en doen of van denken en analyse? Besluit je rationeel en inhoudelijk of houd je rekening met impact op een ander? Werk je bij voorkeur planmatig en gestructureerd of ben je adhoc en spontaan op je best? Wat zegt je motoriek over je mentale voorkeuren en waar je energie van krijgt ( www.actiontype.nl )?

Onze programma’s hebben als doel de vitaliteit en energiebalans te verbeteren, oude patronen te doorbreken en daarmee de (team)prestaties, gezondheid en duurzame inzetbaarheid te bevorderen.

De programma’s zijn praktisch, uitdagend en afgestemd. 

 

“Life is like riding a bicycle, to keep your Balance you must keep moving”, Albert Einstein