Teambuilding en fysiek bewegen

onderweg dag 6 kopie

Voor een goed team is geen berg te hoog of afstand te lang!

Wij geloven dat je samen verder komt dan alleen. Door teamontwikkeling te koppelen aan een fysiek (gewaagd) doel, wordt zowel gewerkt aan samenwerking als aan vitaliteit, fitheid en mentale veerkracht. Als team wil je weten hoe je elkaar optimaal kunt aanvullen en ondersteunen, ook in stressvolle periodes. Een meer fysieke aanpak (out-of-your-comfort), afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers, maakt verschillen en overeenkomsten tussen de teamleden concreter en scherper zichtbaar.

We verzorgen clinic's, events en workshops, waarin samenwerking concreet wordt ervaren. Opbouw van een traject:

  • bepaling ambitie en (fysiek) doel
  • workshops verwachtingen, drijfveren, aspecten succesvolle teams, gedrag onder stress, heldere afspraken
  • voorbereiding op het event (trainen fysieke en mentale aspecten)
  • uitvoering event, haalbaar voor alle deelnemers als doel
  • evaluatie en de vertaalslag naar de dagelijkse (werk) praktijk
  • borging & volhouden

Individuele coaching kan als optie toegevoegd worden. Op die manier creëren we een situatie waarin de groepsdynamiek en de persoonlijke verdieping optimaal gewaarborgd worden. 

Rob is als HealthCoach, Mindful Cycling Instructor en TeamCoach oa verbonden aan Cima Coppi Businesscycling ( www.businesscycling.cc ) Mindful cycling Nederland ( www.mindfulcycling.nl ) en de Tour for Life ( www.tourforlife.nl ). In 2015 heeft hij zelf de Tour for Life gereden: in teamverband 1400 km gefietst in 8 dagen voor het goede doel. Hij zet graag zijn (team)ervaringen en inzichten in ten behoeve van versterking samenwerkende teams.

We werken ook samen met ex-topsporters om de programma's vorm en inhoud te geven.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat we specifiek voor jou en je bedrijf kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons.