Loopbaan coaching & ontwikkeling

Wil of moet je van baan veranderen? Is je werk of zijn de werkomstandigheden niet optimaal? Krijg je geen energie van je huidig werk? Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? We verzorgen  persoonlijke begeleidingstrajecten. Werken aan en naar vermogen en werken met plezier op een plek die past, is waar wij ons voor inzetten. 

Wat doen we?

  • Kennismaking en opstellen van een persoonlijk stappenplan. Wat is de situatie, wat is je wens, wat is nodig dit te realiseren.
  • Opstellen persoonlijk en beroepsprofiel: wie ben je, wat kun je, wat drijft je, wat vind je echt belangrijk. Is wat je wilt reeël en haalbaar? Waar vind ik wat ik wil? 
  • Vaardigheid en vertrouwen ontwikkelen om te communiceren over je profiel en de regie te pakken op je eigen loopbaanacties. Gericht de arbeidsmarkt benaderen, je netwerk activeren en anderen enthousiast maken voor jouw profiel en wens.
  • Begeleiden van je zoekacties en behoud van drive en motivatie.

O.a. met de Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en met Action Type krijg je inzicht in je persoonlijkheidstype en wat dat zegt over je kwaliteiten, ontwikkelingsmogelijkheden en werkvoorkeuren.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek leggen we graag uit hoe we bovenstaande trajecten uitvoeren en welke ondersteuning past bij je huidige situatie en vraag.

Neem vrijblijvend contact met ons op