Wie zijn we

Wij, Claudia Somers en Rob van Raak, zijn de gezichten van Raak Advies.

We zijn mens-, organisatie- en doelgericht. Werken doen we een groot deel van ons leven. En dat mag naast nodig, ook leuk zijn en energie geven. Vitaal naar je werk blijven gaan, grip hebben op je werk, blijven ontwikkelen en ontdekken en een goede work-life balans vinden, is ons streven. Liefst met een glimlach.

Waar Claudia zich met name richt op HR Interim Management opdrachten, richt Rob zich meer op individuele en team coaching en training.

Rob is het meest sportminded en biedt naast loopbaancoaching en teamtraining ook HealthCoaching, Mindful cycling en Vitaliteitsprogramma's aan, waarin "beweging" aandacht krijgt. Zie daarvoor de rubrieken Raak Advies en Vitaliteit en Teamtrainingen.

We werken samen met collega's uit het werkveld, omdat we niet alles alleen kunnen en willen doen. Voor bedrijven kunnen we daardoor een breder dienstenpakket aanbieden.

We zijn beiden Adviseur, Coach en Trainer voor personeel en organisatie vraagstukken en nieuwsgierig naar mensen en hun ambities.

Bel ons gerust, als je meer over ons wilt weten !

 

 

Rob van Raak

Wie ben ik: In 1996 ben ik Raak Advies gestart met de ambitie om mens en organisatie een raak advies te geven. Lees verder...

Claudia Somers

Wie ben ik: In 2007 heb ik mijn dienstverband als HR manager binnen een groot Retail bedrijf opgezegd en ben begonnen als zelfstandig HR Consultant/ Interim HR Manager. Het is mijn focus of organisaties het beste uit haar medewerkers halen en of medewerkers het beste uit zichzelf halen. Lees verder...