Claudia Somers

Wie ben ik
In 2007 heb ik mijn dienstverband als HR manager binnen een groot Retail bedrijf opgezegd en ben begonnen als zelfstandig HR Consultant/ Interim HR Manager. Het is mijn focus of organisaties het beste uit haar medewerkers halen en of medewerkers het beste uit zichzelf halen. Het is mijn droom dat werkgever en werknemer samen werken vanuit gelijkwaardigheid. Ik ben overtuigd van het belang, van het sturen op werkrelaties

Wat fascineert mij en wat doe ik
In mijn rol als HR interim manager kijk ik met een doelgerichte bril. Ik bekijk de huidige situatie vanuit het perspectief van de toekomst: “zijn we in het hier en nu bezig met de juiste dingen om ambities te realiseren?” Naast het doelgerichte houd ik oog voor het geheel en de lange termijn. Mijn kracht ligt erin dat ik gemakkelijk verbinding maak met mensen en een echte hands on mentaliteit heb. Mijn luistervaardigheid en het stellen van de juiste vragen is mijn kernkwaliteit.

Wat is mijn favoriete boek
“Het licht en de korenmaat, je ziel als werkgever”. Een boek dat gaat over bezieling in je werk en organisatie. Hoe kan je het verschil maken met je specifieke kwaliteiten?

Wat is mijn favoriete hobby
Reizen maken, het liefst met mijn gezin. Samen nieuwe dingen ontdekken en verwonderen.

Zo kijk ik naar mijn werk
Ik kijk naar de organisatie en medewerkers als geheel. Hoe kunnen ze het beste uit elkaar halen? Hoe kunnen ze hun relatie gelijkwaardig vormgeven? Op de juiste wijze investeren in medewerkers is mijn fascinatie. Deze zoektocht samen vorm geven met bedrijven is mijn bezieling.

Wat zeggen anderen over mij
“Zij heeft een goede balans tussen zijn, doen, leveren, gunnen, samen en tijdigheid. Zij verliest haar doelen nooit uit het oog, maar levert vooral waarde doordat ze het samen met anderen doet en hen laat schijnen en succesvol maakt. Zij is middel zodat anderen beter worden. Claudia heeft een heel prettige balans tussen vertrouwen en bescheidenheid en tussen ratio en emotie”

Referenties

Claudia Somers

+31 (0) 6 45 17 91 96


claudia@raakadvies.nl