Rob van Raak

Wie ben ik
In 1996 ben ik Raak Advies gestart met de ambitie om mens en organisatie een raak advies te geven: persoonlijk, doelgericht, met aandacht en gericht op werken naar vermogen. Ik ben sportief, denk sterk vanuit mogelijkheden, geniet van het proces van ambitie naar realisatie en ben chronisch nieuwsgierig.

Wat boeit mij en wat doe ik
Ontdekken en ervaren van mogelijkheden, groei en ontwikkeling. Ik wil samen met mensen ontdekken wat hun kwaliteit, talent en drijfveer is. Ik wil inspireren en hen de skills leren om grip te kunnen houden op passend werk. Wil je regie en grip (terug) op je werk? Wil je betere samenwerking binnen je team? Heb je net even een duwtje nodig? Dan kan en wil ik je helpen.

Wat is mijn favoriete hobby

Wielrennen. Het toeren op de racefiets en beklimmen van bergen. Grenzen opzoeken en ervaren van de schoonheid van de natuur. Het steunen van goede doelen met deze sport. Reizen met mijn gezin en spelen van muziek. Dit alles geeft kleur, energie en balans in mijn leven.

Zo kijk ik naar mijn werk
Ik geloof in de (veer)kracht en het leervermogen van mensen. Persoonlijke aandacht doet in mijn ogen écht groeien. Het is heel motiverend om te zien als mensen weer de regie leren pakken op hun loopbaan. Het helpt daarbij als je fysiek en ook mentaal fit bent. Daarom stimuleer ik "beweging" en het creëren van een goede energiebalans.

Wat zeggen anderen over mij
”Zijn enthousiasmerend en luistervermogen, het tot de kern kunnen komen van de problematiek, zijn overtuigings- en verbindingskracht en enorme innerlijke drive en geduld om mensen zichzelf te laten zijn, zijn kenmerkend voor Rob.”

Referenties

Rob van Raak

+31 (0) 6 53 801 787

 

rob@raakadvies.nl