Rob van Raak

Wie ben ik
In 1996 ben ik Raak Advies gestart met de ambitie om mens en organisatie een raak advies te geven: persoonlijk, doelgericht, met aandacht en gericht op werken naar vermogen met plezier. Ik ben sportief, denk sterk vanuit mogelijkheden, geniet van het proces van wens naar realisatie en ben nieuwsgierig naar de verhalen van mensen.

Wat boeit mij en wat doe ik
Ontdekken en ervaren van mogelijkheden, groei en ontwikkeling. Ik wil samen met mensen ontdekken en hen laten ervaren wat hun kwaliteit en talent is. Ik wil hen inspireren en skills leren om grip te houden op een juiste werkplek. Wil je regie en grip op je werk? Wil je betere samenwerking binnen je team? Heb je net even een duwtje nodig? Dan kan en wil ik je helpen.

Wat is mijn favoriete hobby

Wielrennen. Het toeren op de racefiets en beklimmen van bergen, alleen en met anderen. Grenzen verleggen en ervaren waartoe ik nog meer in staat ben. Het steunen van goede doelen met deze sport. Reizen met mijn gezin en spelen in een coverband. Dit alles geeft kleur en balans in mijn leven.

Zo kijk ik naar mijn werk
Ik geloof in de (veer)kracht en het leervermogen van mensen. Persoonlijke aandacht doet in mijn ogen écht groeien. Het is heel motiverend dat ik mensen mag en kan begeleiden in hun loopbaan en dan met name het leren zelf regie te pakken daarop. Het helpt enorm als je fysiek en ook mentaal fit bent. Daarom stimuleer ik "beweging" en het creëren van een goede energiebalans.

Wat zeggen anderen over mij
”Zijn enthousiasmerend en luistervermogen, het tot de kern kunnen komen van de problematiek, zijn overtuigings- en verbindingskracht en enorme innerlijke drive en geduld om mensen zichzelf te laten zijn, zijn kenmerkend voor Rob.”

Referenties

Raakadvies 035 454x200

Rob van Raak

+31 (0) 6 53 801 787

 

rob@raakadvies.nl